2023Rollenkoers
Aatt-Rollenkoers

Vrijdag 1 December - De Loods - 20 uur
Toegang Gratis

Vrijdag 1 december organiseert het Aarschots Triathlon Team een Rollenkoers in De Loods. Ploegen van twee renners nemen het tegen mekaar op in een reeks wedstrijden (sprint, afvalling, …) die de deelnemers naar een finale leiden. Deelname kost €20 per ploeg, inbegrepen 4 consumpties. Inschrijven kan in de Knoet of via mail naar wedstrijd@aatt.be

2024Dartstoernooi
Dc Knoet - Dartstoernooi Koppels

Zaterdag 6 Januari - De Loods - Aanvang 13 uur (Deuren 11 uur)
Vooraf inschrijven: dcknoet@outlook.be - Inschrijving €20/Ploeg

Op zaterdag 6 januari organiseert Dartsclub Knoet een koppeltoernooi in De Loods. Maximaal 32 ploegen kunnen inschrijven voor dit toernooi dat verloopt met poules en een A/B ronde. Inschrijvingsgeld bedraagt €20 per ploeg en inschrijven kan via e-mail aan dcknoet@outlook.be. Deuren gaan open om 11 uur, start om 13 uur.

2024Ommegang
Ommegang - Wandeling en Jogging

Zondag 7 Januari - Knoet
Alleen met voorinschrijving

De Ommegang (wandeling en jogging) door op zondag 7 Januari. Het is een wandeling van Leuven naar Aarschot of van Vlasselaar naar Aarschot. Wandelaars vanuit Leuven maken de verplaatsing naar Leuven met de Trein. Wandelaars vanuit Vlasselaar worden met bussen naar het vertrekpunt gebracht, allemaal op hetzelfde uur. Joggers op beide afstanden worden eveneens met bussen naar de vertrekplaatsen gebracht.
Omdat we treintickets en bussen moeten bestellen, is deze organisatie uitsluitend met voorinschrijving.
Nadere bijzonderheden volgen eerstdaags.