Triathlon Aarschot 2020 (Afgelast)

Hageland Powertriathlon - Plastriathlon - Start-2-Triathlon

 

Zondag 19 juli - Rotselaar & Aarschot - Vanaf 10 uur

 

 

Zondag 19 juli gaan in Rotselaar en Aarschot de triathlonwedstrijden van het Aarschots Triathlon Team (AATT) door. De Plastriathlon, een wedstrijd over 1/8 afstand is intussen aan zijn 24ste uitgave toe. De Powertriathlon over 1/3 afstand aan de 18de uitgave. En voor de zesde keer is er dit jaar ook een Start-2-Triathlon aan het programma toegevoegd, een wedstrijd voor jeugd vanaf 14 jaar en niet-gelicencieerden.

 

De start van de wedstrijden vindt plaats op Domein Ter Heide in Rotselaar ('de Plas'). Het fietsparcours brengt de deelnemers van de Plastriathlon en PowerTriathlon naar Aarschot, waar een plaatselijk fiets- en loopparcours volgt. De finish ligt op het Schaluin te Aarschot, even voorbij de Knoet.

 

Starts in Rotselaar:

 

   10.00 uur     Plastriathlon

   10.15 uur     Start-2-Triathlon

   11.00 uur     Powertriathlon

 

Eerste finishers worden op het Schaluin te Aarschot verwacht even over 10.30 uur.

 

Info en inschrijvingen op de website van het Aarschots Triathlon Team: www.aatt.be

Helpers altijd welkom!

Start-2-Triathlon

Voor de zesde keer staat dit jaar de Start-To-Triathlon wedstrijd op het programma. Een wedstrijd voor jeugd vanaf 14 jaar en niet gelicencieerden.

 

Deze wedstrijd start op het Domein Ter Heide te Rotselaar om 10.15 uur. De finish is gelegen op het Schaluin te Aarschot. De afstanden van de drie onderdelen zijn de volgende:

 

   0,23 km zwemmen

   11 km fietsen

   1,75 km lopen

 

Borstnummer enz. dient voor de wedstrijd te worden afgehaald te Aarschot.

De organisatie van deze triathlonwedstrijden is moeilijk te realiseren zonder de inzet van een groot aantal helpers, vrijwilligers, motards, seingevers, enz. In het verleden heeft de organiserende club, het Aarschots Triathlon Team, steeds beroep kunnen op mensen die zich op de dag van de wedstrijd enkele uren konden vrijmaken om een handje te helpen bij de organisatie. En daar hopen zij ook dit jaar op. Daarom deze oproep. Als u zich op zondag 19 juli enkele uren kan vrijmaken om een handje toe te steken  aarzel dan niet om contact op te nemen met Eddy Colebunders (eddy.colebunders@telenet.be of 0495 307630) of Maarten Vermeulen (vermeulensecundus@hotmail.com of 0498 641655).

 

Voor alle medewerkers wordt een t-shirt en lunchpakket voorzien - vergeet dus niet je maat t-shirt te vermelden.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!