Hageland Marathon 2021

 

Zondag 31 Oktober - Start om 10 uur

Deelname €12 - Inschrijven tot 26 oktober

 

In 2021 organiseert de Knoet te Aarschot de 13de uitgave van de Hageland Marathon. Het opzet nog steeds hetzelfde als de voorbije jaren: vier lussen van ca. 10 kilometer in het Aarschotse worden gecombineerd tot de marathonafstand: Bosberg (Langdorp) - Wijnberg (Rillaar) - Meetshoven (Aarschot) - Gelrode.

 

Daarbij is het de bedoeling dat het een recreatief gebeuren blijft: er is wel tijdsopname, maar er worden geen straten afgesloten - de deelnemers dienen zich aan de verkeersregels te houden. (Het kruisen van verkeersaders is evenwel tot een minimum beperkt).

 

Er worden acht bevoorradingspunten voorzien onderweg.

 

Wie terugdeinst voor de volledige marathonafstand, kan ook stoppen na een (13km), twee (22km) of drie (34km) lussen.

 

De start wordt gegeven vlakbij de Knoet te Aarschot om 10 uur. Tijdslimiet is zes uur, dus om 16.00 uur moet iedereen binnengekomen zijn.

 

Deelname kost €12 en inschrijven kan in de Knoet vanaf 6 september of via overschrijving van het juiste bedrag op rekening IBAN BE69 0013 4012 1078 (BIC GEBABEBB) tav Knoet vzw  met vermelding 'Hageland Marathon' (laat ons in dit geval iets weten op knoet@knoet.be  zodat we een bevestiging kunnen sturen).

 

Inschrijven kan tot en met 26 oktober (dit opdat we weten in hoeveel bevoorrading te voorzien!) Geen daginschrijvingen mogelijk!

 

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!