2022Duveltocht

Duveltocht - Een wandeling door het Hageland

Zondag 8 Oktober - Vertrek tussen 7.00 en 10.30 uur
Deelname €6

Op zondag 8 oktober staat de Duveltocht op de agenda in de Knoet. Deze wandeling door het Hageland met aankomst aan de Knoet in Aarschot heeft twee vertrekplaatsen. Een eerste aan de kerk van Lubbeek, voor wie 22 km wil wandelen. De tweede vertrekplaats is het Kasteel van Horst, voor een wandeling van 11 kilometer. Deelnemers worden met bussen naar de vertrekplaatsen gebracht.

Inschrijven kan je tussen 7 en 10.30 uur aan de Knoet. Inschrijving kost €6 en kan dus ter plaatse of ook via overschrijving van het juiste bedrag op rekening IBAN BE69 0013 4012 1078 - BIC GEBABEBB tav Knoet vzw met vermelding 'Duveltocht' (laat ons in dit geval iets weten op knoet@knoet.be zodat we een bevestiging kunnen sturen).

In het inschrijvingsgeld is de prijs voor de bus die je naar een van de vertrekplaatsen brengt, inbegrepen.
En uiteraard staat er ook dit jaar bij aankomst een Duvel klaar voor elke deelnemer.

Joggers

Joggers die dat wensen kunnen de Duveltocht ook al lopend afleggen. De bus met joggers vertrekt aan de Knoet omstreeks 8.30 uur. De tocht wordt dan in groepen afgelegd aan plusminus 10, 12 en 14 km per uur. (Beide afstanden.) Indien je de Duveltocht al lopend wil afleggen, laat dit dan op voorhand weten (knoet@knoet.be), want hiervoor leggen we extra bussen in!