2022Waterloop

Waterloop

Vrijdag 2 September - Voetbalterreinen Sc Aarschot - Vanaf 19.15 uur
Deelname €6 - Voorinschrijving €5 in de Knoet vanaf 1 augustus

Uitslagen : www.crone.be

Voor de 29ste keer inmiddels gaat op vrijdag 2 september de Waterloop door. Deze jogging en wandeling brengt de deelnemers via de oevers van Laak en Demer naar de natuurgebieden Turfputten en Vorsdonken, en de kasteeldomeinen Nieuwland en Ter Rivieren. De Waterloop heeft dit jaar nieuwe starturen: de langste afstand gaat een kwartiertje eerder van start, en wel om 19.15 uur!

Start en aankomst van de Waterloop liggen op de voetbalterreinen van voetbalclub Sc Aarschot (Grote Laakweg). Net als vorig jaar wordt de start van de drie afstanden apart gegeven. De starturen zijn als volgt:

19.15 uur - 15 km
19.20 uur - 9 km
19.30 uur - 4 km

Inschrijven kan ter plaatse vanaf 18 uur en de deelnameprijs bedraagt €6. Voorinschrijven kan ook in de Knoet vanaf 1 augustus aan €5. Groepsinschrijvingen aan €5 kunnen via e-mail aan knoet@knoet.be (vanaf 10 deelnemers - de borstnummers dienen dan gezamelijk te worden afgehaald).

Het parcours is ook geschikt voor wandelaars. Wandelaars wordt aangeraden eerder te vertrekken omwille van de invallende duisternis.