Knoet Free Podium

Zondag 8 juli - Knoetterras - Vanaf 14 uur

 

Op zondag 8 juli gaat de twaalfde editie van ons Free Podium door. De inschrijvingen hiervoor zijn van start gegaan op het platform vi.be. Je kan ook rechtstreeks inschrijven bij johan.boogaerts@telenet.be (in dit laatste geval stuur je ook een link naar drie nummers mee, een korte bio, line-up en telefoonnummer). Minstens vijf bands worden geselecteerd uit de inschrijvingen op vi.be.

Meer info

Beverly Jo Scott : Satin Dolls

Vrijdag 10 augustus - Knoetterras - 21 uur

Het eerste luik van ons jazzweekend op 10 en 11 augustus komt voor rekening van Beverly Jo Scott. Met het programma Satin Dolls brengt de Amerikaanse zangeres een hulde aan Billie Holiday en zangeressen als Nina Simone en Dinah Washington die door haar beïnvloed werden.

Meer info

Nighthawks

Zaterdag 11 augustus - Knoetterras - 21 uur

Nighthawks uit Duitsland verzorgt het tweede gedeelte van ons jazztweeluik. Twintig jaar na hun debuut 'Citizen Wayne', staat Nighthawks nog steeds garant voor stijlvolle, atmosferische, jazzy loungemuziek. Music for Travellers, ...

Meer info

SunnyAfterMoon

Zondag 8 juli - Knoetterras - 21 uur

 

SunnyAfterMoon was vorig jaar de winnaar van het Free Podium op het Knoetterras. Dit jaar sluiten zij het Free Podium af met een volledige set. SunnyAfterMoon brengt een mix van reggae, ska, balkan en funk, met hier en daar een discodeuntje tussendoor. Niet te missen!

Meer info

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!