Bolt

Donderdag 26 april - De Loods - 20 uur - Deuren 19.30 uur

 

Gitarist Alexander De Baedts, drummer Wannes Cornelis en bassist Felix de Clerck vormen het kersverse Gentse jazztrio Bolt. Bolt brengt dynamische jazzrock, met invloeden van moderne én oude jazz. Eigen werk en traditionals.

Meer info

Nigel Williams Presenteert:
Rik Van Geel & Kenneth Festjens

Zondag 27 mei - Loodscafé - 17 uur

Nigel Williams stelt twee aanstormende comedy-talenten aan u voor: Rik Van Geel en Kenneth Festjens. Grappige kerels die je voor geen geld wil missen. Nigel zelf sluit de show af.

Meer info

Foto © Tom Bertels

Rob Vanoudenhoven : Het XIIIde Werk (Try-Out)
Zondag 29 april - Loodscafé - 17.00 uur - Deuren 16.30 uur

 

Update : Dit optreden gaat door in De Loods, en niet in het Loodscafé, zoals aanvankelijk werk aangekondigd.

 

Stand-up comedy in het Loodscafé. Na vijftig jaar rondgelopen te hebben op deze aardbol, vertelt Rob Vanoudenhoven over leven, werk en avonturen. Over XII stielen en XIII ongelukken, en hoe 'De XII Werken van Vanoudenhoven' zijn leven overhoop gehaald heeft.

Meer info

The Sad Hill Outfit (Nacht der Kroegen)
Maandag 30 april - Loodscafé - Vanaf 20 uur

 

The Sad Hill Outfit is een Belgische rootsband, ontstaan uit de restanten van Black Cat Bone Squad en Blue Eyed Bandits. Ze brengen door Americana geïnspireerde rootsmuziek met een sterke knipoog naar bluegrass en aanverwanten.

Meer info

Mad About Mountains Solo
Piet de Pessemier

Zondag 13 mei - Loodscafé - 17 uur

 

Met zijn breekbare, maar tegelijk unieke en liefdevolle stemgeluid neemt Piet de Pessemier je mee op een reis door het Amerikaanse landschap.

Meer info

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!